Tietosuojalausuma

SchnellWetten kunnioittaa oikeuttasi yksityisyyteen. Toteutamme tarvittavat turvatoimenpiteet henkilötietojesi suojaamiseksi ja käsittelemme henkilötietojasi asianmukaisia tietosuojan säännöksiä noudattaen.

Tämä Tietosuojalausuma määrittelee, miten käsittelemme henkilökohtaisia tietojasi, ja sitä sovelletaan BML Group Limitediin ja siihen liittyviin Eurooppaan rekisteröityihin yhtiöihin, jotka operoivat kaupallisia brändejä; näihin viitataan Tietosuojalausumassa käsitteillä ”Me”, ”Meidän”, ”Meille”, ”Meitä” tai ”Meillä”. Tämä Tietosuojalausuma ei koske muita yhtiöitä laajemmassa Betsson Groupissa.

Tietosuojalupauksemme on:

  • Pitää tietosi turvassa ja yksityisenä.
  • Olla myymättä tietojasi eteenpäin.
  • Antaa sinulle tapoja hallita ja tarkastella markkinointipäätöksiäsi milloin tahansa.

 

Keitä me olemme

Henkilökohtaisia tietojasi hallinnoiva Tiedonvalvoja on BML Group Ltd., maltalainen yritys, jonka rekisteröity osoite on Betsson Experience Centre, Ta’ Xbiex Seafront, Ta’ Xbiex, XBX 1027, Malta.
Tässä Tietosuojalausumassa määriteltyjä periaatteita sovelletaan kaikkiin tilanteisiin, joissa BML Group Ltd käsittelee henkilökohtaisia tietojasi Tiedonvalvojana tässä Tietosuojalausumassa kuvailluissa tarkoituksissa. BML Group Ltd on seuraavien Betsson Groupiin kuuluvien yritysten Tiedonvalvoja.

 

Mitä tietoja keräämme sinulta?

Antamasi tiedot: Keräämme tietoja, jotka annat vapaaehtoisesti käyttäessäsi Palveluita, kuten rekisteröityessäsi SchnellWettenin asiakkaaksi. Antamasi tiedot perustuvat niihin nimenomaisiin Palvelun osiin, joita käytät, eikä tilin rekisteröinti ole mahdollista ilman seuraavien tietojen antamista:

  • Yhteystiedot: nimesi, sukunimesi, osoitteesi, ikäsi, syntymäpäiväsi, sukupuolesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, postinumerosi.
  • Taloudelliset tiedot: jotta voisimme käsitellä verkkomaksuja, Me keräämme pankkitietojasi ja rahansiirtoon liittyviä tietoja, kuten tietoja maksuista tililtäsi Meille sekä päinvastoin.
  • Lisäksi rahanpesua ehkäisevän lainsäädännön vuoksi laki edellyttää Meitä pyytämään sinulta lisädokumentteja kuten henkilötodistuksia, joihin sisältyy kuvasi, dokumentteja liittyen varojesi alkuperään, palvelulaskuja sekä muita dokumentteja.
  • Kolmansilta osapuolilta saamamme tiedot: Voimme yhdistää sinulta keräämämme tiedot tietoihin, jotka saamme muista lähteistä kuten julkisista tietokannoista, demografista tietoa jakavilta toimijoilta sekä muilta kolmansilta osapuolilta. Säännösvaatimusten vuoksi Me keräämme ”know your customer” (KYC) -tietoa aiheeseen erikoistuneilta kolmansilta osapuolilta. Tätä tietoa kerätään vain, kun se on kohtuullisessa määrin välttämätöntä organisaation toiminnalle. Jos rekisteröidyit Trustlyn pikarekisteröinnin kautta, saamme henkilötietosi Trustlylta, jotta voimme käsitellä maksusi ja noudattaa säännösvaatimuksia.
  • Laitteestasi automaattisesti kerättävät tiedot: Me ja Meidän käyttämät kolmansien osapuolien palveluntarjoajat voimme kerätä tietoja automaattisesti laitteestasi useilla eri tavoilla, mukaan lukien:
  • Selaimesi tai laitteesi kautta: Useimmat selaimet keräävät tiettyjä tietoja, tai ne voidaan kerätä automaattisesti laitteesi kautta. Tällaisia tietoja ovat esimerkiksi IP-osoitteesi, laitetyyppi, kieli sekä käyttämäsi internet-selain. Käytämme tätä tietoa varmistaaksemme, että Meidän palvelumme toimivat aiotulla tavalla.
    Käyttämäsi sovelluksen kautta: Kun lataat jonkun sovelluksemme ja käytät sitä, saatamme jäljittää ja kerätä sovelluksen käyttöön liittyvää tietoa kuten päivämäärän ja ajankohdan, jolloin laitteesi avaa palvelimemme, ja tiedot sekä tiedostot, jotka on ladattu sovellukseen.


Lisätietoa siitä, miten käytämme evästeitä, saat tutustumalla Evästekäytäntömme -sivuun.

Mihin käytämme henkilötietojasi?

Käsittelemme henkilötietojasi vain Tietosuojalausumassa kuvatulla tavalla. Käytämme keräämiämme tietoja sivustojemme operointiin ja tarvitsemiesi palvelujen tarjoamiseen, jotta voimme käsitellä varojesi siirtoja, vastata kysymyksiisi sekä täyttää kaikki säännösvaatimukset kuten petoksia ehkäisevät tarkastukset ja muut tarkastukset, joita rahanpesua ehkäisevä lainsäädäntö edellyttää. Muutamia esimerkkejä mainitaksemme tässä on tapoja, miten sinusta pidettäviä tietoja käytetään:

  • Rekisteröitymisesi käsittelemiseksi, tilisi luomiseksi ja siitä huolehtimiseksi (mukaan lukien tarkastukset ikäsi varmistamiseksi ja petosta vastaan suojelemiseksi);
  • Pelaamiesi pelien hallinnoimiseksi ja jotta voimme antaa sinulle tiedon, jos olet voittanut palkinnon tai saanut bonuksen;
  • Palvelu(je)n tarjoamiseksi, ylläpitämiseksi, parantamiseksi ja räätälöinniksi sekä sen analysointiin, miten asiakkaat käyttävät Palvelu(j)a ja Sivustoa;
  • Jotta tietäisimme mieltymyksesi ja pystyisimme varmistamaan, että Meidän sivustollamme oleva sisältö esitetään sinulle ja tietokoneellesi tai mobiililaitteellesi mahdollisimman tehokkaalla tavalla;
  • Lähettääksemme palvelutietoa tilistäsi ja Palvelu(i)sta, tai kun Meillä on tarjous, jonka voit käyttää tililläsi, jos suostut yhteydenottoon markkinointitarkoituksissa. Tilisi asetuksista pystyt hallitsemaan kaikkia markkinointiasetuksia ja voit milloin tahansa lopettaa markkinointitarkoituksissa lähetetyn informaation vastaanottamisen.

Lisäksi joissain tapauksissa Me käytämme henkilötietojasi tutkimustarkoitukseen, kuten: asiakaskokemuksen arviointiin ja sen tunnistamiseen, miten Me voimme parantaa Meidän palvelujamme ja tuotteitamme, Meidän tuotteidemme toimintojen priorisointiin ja tuotteiden suunnittelun parantamiseen tai luovien kampanjoiden arviointiin, jotta voimme varmistua viestintämme aiheellisuudesta ja sopivuudesta.

Kunnioitamme yksityisyyttäsi ja näemme paljon vaivaa, jotta Me täyttäisimme tarkat säännösvaatimukset. Kuitenkin pidätämme oikeuden käynnistää lisäkäsittelyitä lain edellyttämissä puitteissa tai avustaaksemme missä tahansa lakisääteisessä tutkimuksessa tai rikostutkimuksessa.

Mitä emme tee missään tapauksessa:

  • Emme myy henkilötietojasi kolmansille osapuolille.
  • Tietojasi EI luovuteta muille kolmansille osapuolille markkinointitarkoituksessa ilman suostumustasi. Voit muuttaa markkinointimieltymyksiäsi milloin tahansa tilisi asetuksista kohdasta Markkinointiasetukset.

 

Kenen kanssa saatamme jakaa tietosi?

Henkilötietosi saatetaan (tässä Tietosuojalausumassa määritellyissä tarkoituksissa) siirtää tai paljastaa mille tahansa Betsson Groupiin kuuluvalle yritykselle ja, riippuen asiaankuuluvasta sopimuksesta kolmansien osapuolien kanssa, siirtää henkilötietosi heidän käsiteltäväkseen meidän puolesta esimerkiksi:

 

  • Kun käytämme tiettyjä äänipuhelupalveluiden ja tekstiviestipalveluiden tarjoajia ulkoistettuina palveluina.
  • Käyttämillemme maksupalvelun tarjoajille perustuen valintoihisi maksujesi, talletustesi ja kotiutustesi käsittelyssä.
  • Käyttämillemme palveluntarjoajille, jotka vastaavat petosten ehkäisemisestä, riskinhallinnasta ja sisäisestä valvonnasta, sen jälkeen, kun on pantu toimeen sopimuksen mukaiset suojakeinot henkilötietojesi suojaamiseksi, jotta pystymme täyttämään toimintamme lainmukaiset vaatimukset.
  • Yhteistyökumppaneillemme, jotka auttavat meitä luomaan sinulle paremman kokemuksen perustuen nimenomaiseen suostumukseesi.
  • Lisäksi jaamme toisinaan henkilötietojasi erikoistuneille yhteistyökumppaneillemme tutkimustarkoituksiin, analyyttiseen profilointiin ja tilastoanalyysiin. Voit milloin tahansa vastustaa tietojesi käsittelyä tutkimus- ja tilastointitarkoituksissa (mukaan lukien profiloinnissa) lähettämällä asiasta kiellon osoitteeseen dataprivacy@betssongroup.com.

Jos lait tai asetukset niin vaativat, henkilötietojasi saatetaan luovuttaa myös asiaankuuluville valtiollisille viranomaisille tai sääntely- tai valvontaviranomaisille. Henkilötietojasi voidaan luovuttaa myös mille tahansa sääntely- tai valvontaviranomaiselle, jonka kanssa Groupilla on aiepöytäkirja, ja joka on yhteydessä lajin tai pelin rehellisyyden tai sääntöjen noudattamisen valvontaan ja/tai yhteydessä rikollisuuden ehkäisemiseen ja havainnointiin ja myös siinä tapauksessa, jos Groupilla on syytä epäillä, että saatat olla mukana edellä mainittujen sääntöjen tai lain rikkomisessa, tai jos Group tietää sinun rikkoneen kyseisiä sääntöjä tai lakia tai muuten aiheuttavan uhan kyseisen lajin tai pelin rehellisyydelle. Kyseiset viranomaiset voivat sitten käyttää henkilötietojasi kyseisten rikkomusten tutkimiseen ja niiden suhteen toimimiseen heidän toimintatapojensa puitteissa.

Emme luovuta tietojasi kolmansille osapuolille missään muussa tarkoituksessa, paitsi jos olet antanut meille nimenomaisen suostumuksen siihen tai jos laki sallii sen.

Miten pitkään säilytämme henkilötietojasi?

Säilytämme tietojasi vain niin kauan kuin on välttämätöntä tässä Tietosuojalausumassa määriteltyjen tarkoitusten täyttämiseksi. Kun olet sulkenut SchnellWetten-tilisi, Me säilytämme tietojasi vain niin pitkään kuin Meidän lailliset velvoitteemme kuten asianmukaiset veroon/verokertymään liittyvät lait, rahanpesua ehkäisevät lait ja muut asianmukaiset säännösvaatimukset tai kiistatilanteiden ratkaiseminen edellyttävät. Tietojen säilytyksestä saat lisää yksityiskohtaisempia tietoja ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteella dataprivacy@betssongroup.com, jotta voimme tarjota tarkkaa tietoa tietojen säilytyksen ehdoista hallintoalueellasi.

Oikeutesi

Voit vaatia ilmaiseksi tietoja sinusta säilötyn tiedon määrästä, alkuperästä ja vastaanottajista, kuten myös tietojen säilömisen syystä.

Sinulla on oikeus pyytää Meitä korjaamaan, täydentämään ja poistamaan henkilötietojasi ja siirtämään tietojasi toiselle organisaatiolle. Sinulla on oikeus vaatia lisätietoja henkilötietojesi käsittelystä. Sinulla on myös oikeus vastustaa tietojesi käsittelyä Meidän toimesta joissakin tapauksissa, kuten profiloinnissa, ja, jos olemme pyytäneet suostumusta tietojesi käsittelyyn, kumota tämä suostumus. Sinulla on oikeus rekisteröidä valitus valvovalle viranomaiselle sillä lisämaininnalla, että Meidän johtava valvova viranomaisemme on Maltan informaatio- ja tietosuoja-asiamiehen toimisto (Office of the Information and Data Protection Commissioner in Malta).

Näihin oikeuksiin liittyy kuitenkin poikkeuksia. Pääsy henkilötietoihin voidaan evätä esimerkiksi joissakin tilanteissa, joissa tietojen luovuttaminen paljastaisi henkilökohtaista tietoa toisesta henkilöstä, tai jos laki estää Meitä luovuttamasta sellaisia tietoja. Lisäksi Meidän voi olla mahdollista säilöä tietoja, vaikka kumoaisit suostumuksesi, jos Meidän on lain edellyttämästä vaatimuksesta käsiteltävä tietojasi, kuten rahanpesua ehkäisevän lainsäädännön tapauksessa.

Näin voit ottaa meihin yhteyttä

Sinun henkilökohtaisista tiedoistasi vastuussa oleva tiedonvalvoja asianmukaisen Euroopan unionin tiedonsuojalain puitteissa on:

BML Group Ltd, ATTN: Data Protection Officer, 'Betsson Experience Centre', Ta' Xbiex Seafront, Ta' Xbiex, XBX 1027, Malta. Sähköposti: dataprivacy@betssongroup.com.

Meidän tiedonsuojeluasiamiehemme on tohtori Olga Finkel. Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää tästä Tietosuojalausumasta tai tietojen keräämisen käytännöistämme, ota meihin yhteyttä yllä olevalla osoitteella tai sähköpostiosoitteella ja kerro asuinmaasi sekä kysymyksesi.

Muutokset tämän Tietosuojalausuman ehtoihin

Me teemme toisinaan muutoksia ja korjauksia tähän Tietosuojalausumaan, ja me ilmoitamme niistä sinulle päivittämällä muutokset tälle sivulle ja lähettämällä muutoksista sinulle sähköpostin tai viestin. Annamme sinulle myös mahdollisuuden antaa suostumuksesi näihin aineiston muutoksiin. Muutokset astuvat voimaan, kun ne on julkistettu sivullamme ja kun olet hyväksynyt muutokset.